Kjøp økologisk mat på nettet

mat-online-bestillÅ kjøpe mat på nettet er en forholdsvis ny tjeneste, og mange nordmenn er skeptiske til å bytte ut den vanlige dagligvareturen med en slik bestilling – helt til de har prøvd det. Slik handel kan spare deg for mye tid og byr, og du får naturligvis varene levert hjem på døra. Enn hvis vi fortalte deg at du kunne bestille økologisk mat på nettet, med et langt bedre utvalg enn hva butikkene kan tilby? Da er det vel bare å løpe (til kontorstolen) og kjøpe!

Utvalget i dagligvareforretningene av økologisk mat har nok kommet seg de seneste årene, men fortsatt ser vi at hvermannsen sliter med å finne frem til gode alternativer i de vanlige butikkene. Det er stort sett supermarkeder og større butikker – eller dedikerte, økologiske butikker – som kan tilby et fullverdig alternativ. Hva gjør man da dersom man for eksempel bor i distriktet? Jo, man tyr til netthandel!

Enkelt og greit

Flere gårder har gjort avtaler med leverandører som selger deres økologiske produkter på nett. Det finnes økologiske gårder over hele landet, som produserer både kjøtt, grønnsaker, melk og egg. Dette gjør at du simpelthen kan logge deg inn på en av nettsidene, som for eksempel 123Levert, slenge inn en bestilling og vente på at maten kommer levert på døren. De store utsalgene av økologisk mat på nett har utsalgssteder i de største byene i landet.

Enklere blir det ikke. Utvalget er fullverdig i forhold til de vanlige produktene du finner i butikkhylla, som yoghurter, alt av kjøtt, frukt og grønnsaker. Bakevarer og andre tørrvarer kan også være økologiske, og du finner naturligvis alle disse på tvers av nettbutikkene som selger økologiske produkter.

Spar tid og penger

Når man gjør en netthandel av økologiske matvarer, så sørger man for å gjøre hele bestillingen under ett smekk. Da kan du planlegge middagen for resten av uka, og behøver å gjøre små innkjøp. Du slipper altså flere (kanskje daglige?) butikkbesøk, og dermed kan du spare både tid og penger. Samtidig leveres jo maten på døren, slik at den kan være klar for eksempel etter at dere kommer hjem fra jobb.

Først og fremst er det bedriftskunder som har fått opp øynene for matbestilling på nett, men når det gjelder økologisk mat er privatkundene minst like aktive. Vi anbefaler deg å prøve å kjøpe økologisk mat på nett, og dersom du ikke liker det er det naturligvis bare å gå tilbake til dine vanlige innkjøpsrutiner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen