menskoppen.no

Menskoppen er et alternativ til produkter som bind og tamponger. Det er rett og slett en kopp som samler opp menstruasjonsblodet, i stedet for å suge det opp slik tamponger og bind gjør. Menskoppen danner en forsegling mot skjedeveggen, og holder seg dermed på plass ved hjelp av vakuum.

På toppen av koppen er det en ring som trykker mot muskelveggen i skjeden. Dette gjør at blodet renner i koppen i stedet for å renne igjennom. Det er et produkt som er ment å gjøre livet både enklere og sunnere for din helse, og samtidig bidra til å skåne miljøet for den store mengden avfall etter engangsprodukter. Produktet er laget av medisinsk silikon, og forstyrrer derfor ikke underlivets naturlige balanse. Det er plass til mer blod i en kopp enn i en tampong eller bind, og du kan derfor ha den opptil 12 timer. Mens en tampong stopper menstruasjonen i noen få timer, renser menskoppen opp menstruasjonen på en mer naturlig måte.

En tampong bør skiftes hver fjerde time. Det er ikke fordi den er full av blod, men fordi den begynner å råtne i kroppen. Ettersom en tampong er absorberende samler den ikke bare opp blodet, men den tar også opp all væske i skjeden, og forstyrrer dermed balansen i skjeden.

www.menskoppen.no

https://www.facebook.com/Menskoppen.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen