Wanderlust YOGA

Wanderlust YOGA er skapt av yoga utøvere med et ønske om å bringe naturlige, håndlagde, unike produkter til andre miljøbevisste yogis i Norge. Bærekraftig med fokus på kvalitet.

De slriver om seg selv:

Vi tar vare på dine og planetens behov. Vi er et lite selskap med et stort driv for den yogiske livsstilen og moder jord. Vi har utviklet en produktserie med det formål og hjelpe å støtte deg i din yoga. For din komfort og med fokus på miljøet bruker vi kun naturlige elementer; Hamp, Bomull, Bokhvete, Rudraksha og Lokta som naturlig gror vilt i Himalayas fjellene. Alt av papir som bukes; bøker, boksene som malaene kommer i er ikke bleket og kun farget med grønnsaksfarger. Hoveddelen av de fleste av produktene er laget av hamp, som kun kommer i sin naturlige farge. Da stoffet som brukes også er håndvevd vil det være små ulikheter, eller spesiallagde unikheter som vi liker å se det. Alle produktene er skapt med bevissthet om gode arbeidsforhold for de lokale i alle ledd av produksjonen, håndlaget for en målgruppe som verdsetter naturen og det unike.

Byggesteinene i vårt konsept:

  • Naturlige håndlagde produkter
  • Norsk design med naturen i fokus
  • Bevissthet rundt miljø
  • Kvalitet med et høyere formål
  • Gode arbeidsvilkår

«Ansvarlig forbruk og produksjon» – FN’s bærekraftsmål

LOKTA; håndlaget papir på tradisjonell metode, laget av lokta en spesiell bark i Himalayas fjellene som har blitt brukt i tusenvis av år for buddhistiske og hindu skrifter. Kun farget med grønnsaksfarge, og uten noen bleking i prosessen. I 1500 år har det blitt håndlaget papir i fjellområdene i Nepal. Papiret er laget av en plante som er kjent blant de lokale som Lokta, spesielt anerkjent for sin lange holdbarhet og spesielle tekstur. De eldste buddhistiske og hindu tekster, offisielle dokumenter etc. er flere hundre år gamle og har alltid blitt skrevet på Nepalsk håndlaget papir. Barken fra Lokta er samlet på 2000 meters høyde, med stor bevissthet rundt miljø og ivaretaking av Nepals skoger og økosystem. Prosessen innebærer å koke barken, to runder med vasking før det jobbes med finere oppkutting. Papirmassen blir så helt over en treramme, nøysomt fordelt utover ved hjelp av risting og senkning i en vanntank. Deretter blir papiret tørket i solen. Dette produktet er laget i en landsby i Nepal hvor det er fokus på selvstendighet og uavhengighet gjennom å promotere tradisjonelt håndverk, med inspirasjon i gammelt kunsthåndverk som reflekterer den unike kulturen som ulike landsbyer kan tilby.

HAMP; vokser vilt i Nepal og har stor grad av styrke og holdbarhet og er et svært bærekraftig materiale. Vi bruker hamp som er ubleket, økologisk, håndvevet med unikheter, i sin naturlige form og farge. Vi bruker naturlige materialer, med unntak av små detaljer som ikke kan unngås; som glidelås hvor deler er plastikk. Produktet leveres i bomullspose. Vårt fokus er å tilby plantebaserte, økologiske produkter og verdier til likesinnede.

Besøk Wanderlust YOGA her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen