Økologiske solbriller

En av de store nyhetene på solbrillefronten de siste årene er økologiske solbriller. Det vil si solbriller laget i tre. Det er faktisk mulig å få denne typen briller i alle mulige slags varianter, alt fra velkjente Wayfarers til mer sporty modeller, samt de klassiske pilotbrillene. Disse solbrillene er laget i tre (ofte bambus) og andre naturlige materialer, og som oftest er de laget for hånd og er dermed alltid 100% unike. Hva er vel gøyere enn å ha noe som det kun finnes én av?

En varig trend

I følge Brillz.no, en nettbutikk som selger solbriller, er dette en trend som er kommet for å bli! Det er flere aktører som har startet produksjon og salg av tresolbriller, så utvalget blir også større for forbrukerne. Miljø og gjenvinning er i vinden, så det er sannsynlig at trenden vil fortsette. Når solbrillene også ser utrolig kule ut er det ingen tvil!

Som nevnt tidligere, er det flere som har startet med tresolbriller, blant annet norske Vudd og Skarå & Dreyer. Om du tar en kikk i nettbutikkene til disse merkene vil du se hvor bra disse solbrilene er lagd, det er nesten så en ikke kan forstå at de faktisk er lagd i tre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen