Änglamark nominert til Matprisen!

Matprisen, Norges viktiste matpris, hedrer bønder, kokker og mennesker som bryr seg om bærekraftige måltider. Coop Norge er i år nominert for merkevaren Änglamark!

Om Matprisen

​Siden 2014 har Matprisen blitt delt ut til enkeltmennesker og virksomheter som bryr seg og som bidrar til at det serveres flere bærekraftige måltider i Norge. Måten vi produserer maten vår på, og det vi spiser, kan være nøkkelen til å møte miljø- og klimautfordringene i vår tid. Matproduksjonen må endres for å minske ressursbruken, og for å ta vare på det viktige jordlivet og sikre lokale kretsløp. Matprisen samler hele næringskjeden i matbransjen med utgangspunkt i tema knyttet til bærekraft og økologi.

Årets salgskanal

Matprisen deles ut i flere kategorier. Coop Norge er nominert i kategorien Årets salgskanal for merkevaren Änglamark, med følgende begrunnelse: 

«Utvalget av økologiske produkter i dagligvarehandelen har økt de siste årene hos samtlige av de store aktørene i bransjen. Coop Norge SA skal ha ekstra ros for deres merkevare Änglamark som på imponerende vis bidrar til økt økologisk vareutvalg for den gjengse forbruker. Merkevaren er både lett tilgjengelig i butikker og har blitt tydelig annonsert på ulike reklameflater. For travle foreldre gir det dem muligheten til å enkelt kjøpe bærekraftig mat til sin familie og mer tid til at barna får danse som engler mellom lønn og alm, som det heter i sangen«.

En viktig og fin anerkjennelse!

– Denne nominasjonen er nok en anerkjennelse av Änglamark som den mest kjente og største merkevaren for økologi og miljøvennlige produkter i norsk dagligvarehandel. Ved å velge Änglamark, kan våre våre kunder og medeieere være trygge på at de gjør et mer bærekraftig valg, sier merkevaresjef for egne merkevarer i Coop Norge, Per-Olav Andersen.

– Jeg vil takke alle kolleger i hele Coop som på ulike måter er med å løfte fram Änglamark – som utvilsomt er vår sterkeste og viktigste merkevare når vi snakker om bærekraft i dagligvarebransjen. Denne nominasjonen går til oss alle, avslutter Andersen. 

Coop Norge har gjennom Änglamark vært samarbeidspartner til Matprisen siden oppstarten i 2014.

Matprisen deles ut 14. november. 

Les mer om Matprisen og øvrige nominerte her https://matprisen.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen